Om LR Quality

 

LR Quality AB är ett företag som har varit verksamt sedan 1993 och med personal som har lång erfarenhet av att arbeta med kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Uppdrag har utförts i tillverkande och tjänsteproducerande företag. Under årens lopp har uppdrag genomförts hos både små och stora företag verksamma inom följande branscher: verkstadsindustri, plastindustri, träindustri, möbelindustri, elektronikföretag, Elinstallatörer, VVS- installatörer, tjänste- företag, grossistföretag, Hjälpmedel och Sjukvårdmaterial.

LRQ Xnet  Har nyutvecklas sedan 2014 i samband med nya krav i 9001 och 14001: 2015 och bygger på över 10 års erfarenhet.
staff_lars

Lars Rylander är konsult med södra Sverige som arbetsområde. Lars är ingenjör med lång erfarenhet från industrin med  ledande befattningar, Lars har sedan 1993 arbetat med att utveckla elektroniska ledningssystem inom kvalitets- och miljöledning där även arbetsmiljön ingår. Han anlitats som utbildare inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö, samt som utbildare av Elbranschen och VVS-branschen i arbetsmiljö. Lars arbetar regelbundet med interna revisioner av kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

 

 

 

 

 

Tibor Albert är återförsäljare av LRQXnet och har under flera år arbetat med kvalitet, miljö och arbetsmiljö i liknade programvaror och har erfarenhet från tillverkande företag som är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Tibor har haft rollen som kvalitets och miljöansvarig i företaget. Han utför även konstruktions uppdrag och upprättar reservdels kataloger.Tibor utgår från Ljungby i Småland.

collage_object1

www.taengineering.se

 

 

 

staff_danielDaniel Hansson är utvecklare. Vår utvecklare har över 20 års erfarenhet av webbutveckling och ansvarar för det löpande underhållet och utvecklande av nya funktioner i LRQ Xnet.  Daniel är webbdesigner med erfarenhet från flera olika industrier både inom Sverige och utomlands. Hans skarpa designöga ansvarar för att anpassa systemet utseendemässigt till kundens grafiska utformning och att systemet ska vara så lätt som möjligt att använda.